2018-11-26 00.13.35_edited

WANNEER?

Standaard en op maat in de kalender gezet, alles is mogelijk.
1/6
zaterdag -
donderdag
4
nights
5
days
april - mei - okt - nov
 
The Greatest City In The World. Wij hebben deze eretitel niet verzonnen maar we zijn het er wel van harte mee eens.

Een citytrip moet goed worden gepland om niet figuurlijk te verdwalen in het enorme aanbod van bezienswaardigheden
Wij kiezen ervoor om de beste periodes van het jaar te gebruiken qua weer en sfeer. Het voorjaar is heerlijk qua temperatuur en het vele groen wat in de stad ontluikt. De zomer is te warm, de temperatuur kan dan oplopen tot bijna 40 graden. De wintermaanden januari en februari kunnen genadeloos koud zijn en staan daarom niet boven in onze lijst.
Oktober profiteert van het fenomeen Indian Summer, op z'n Nederlands de nazomer. November wordt kouder maar nog zonder winters ongemak en de stad komt in kerstsfeer ter compensatie, inclusief verschillende schaatsbanen.

Buiten de periodes die wij selecteren kunnen we natuurlijk ook reizen verzorgen op data die jou passen.

In 2021 zijn een aantal reizen in voorbereiding, de eerste is gepland in april.

MAATWERK:

Buiten onze standaard ingeplande reizen is maatwerk natuurlijk mogelijk. Een eigen groep zoals een familie, personeelsvereniging etc, het kan allemaal. We kunnen specifieke doelen inpassen in onze routes zodat we jouw wensen volledig tot hun recht laten komen. Ook de periode is bespreekbaar.

FRAGMENT UIT ONS GASTENBOEK:


"5 dagen door de stad was voor ons perfect. We hebben zoveel gezien dat we het er nog lang over zullen hebben. Kort maar krachtig en het paste daarom in onze agenda. Top trip, top gids!".

De trips naar New York City zijn een initiatief van NIP bv en New York Taxi - Renesse en worden dit jaar voor het 10e jaar georganiseerd.

Er wordt samengewerkt met reisagenten die de vlucht en het hotel verzorgen. Vanaf de landing op de luchthaven tot het vertrek vanuit New York zorgen wij voor de rest!

© 2020 Nooit In Paniek bv