top of page
Reviews

Wat je geeft krijg je terug!

New York City is een metropool zonder vergelijk. Er is zoveel te beleven en te doen dat een trip altijd geslaagd is mits je natuurlijk ook alles hebt gezien. Met ons als gids hoef je je daar geen zorgen over te maken. De uitgekiende routes maken we op maat en elke dag zie je een ander deel van de stad. We proberen onze lijst met landmarks in zijn geheel af te werken maar zijn ook in staat om direct te improviseren als de omstandigheden daar om vragen. Daarnaast geven we de deelnemers ook de stad zelf mee, hoe werkt het hier en waarom is New York zo bijzonder.

We denken Amerikaans: gast- en resultaatgericht want enthousiaste deelnemers zijn onze beste reclame. Honderden mensen hebben inmiddels met ons New York bezocht en bij elke trip vragen we om een reactie in ons "kleine zwarte boekje".

 

Hieronder een selectie:

Geweldige ervaring!

Meer dan 10 kilometer per dag gelopen zonder moe te worden leek ons een hele opgave. Met luisteren, kijken, lachen en verwonderen bleek het heel goed te doen.

Aanrader! Wij zijn in april geweest.

Complimenten

Lekker eten, veel shoppen en de hele stad leren kennen. Complimenten hoe dat allemaal in een paar dagen mogelijk is gemaakt. 

Heerlijk Chinees gegeten in China Town, wat een ervaring. Zou zo nog een keer gaan!

Geweldig

Na eerst met mijn man te zijn meegegaan nu met mijn zoon nogmaals de mooie routes door New York gedaan. Weer veel nieuwe dingen gezien en gehoord. Dank voor de trip en nu mijn dochter nog overtuigen :-)

Smaakt naar meer!

Voor het eerst op reis zonder dat we ook maar ergens over moeten nadenken. We hebben het gevoel de hele stad te hebben gezien en onze voeten zijn het daar mee eens :-).

Het is ons uitstekend bevallen en we weten zeker dat we nog eens terug gaan naar New York.

Bruno en Janny!

5 dagen door de stad was voor ons perfect. We hebben zoveel gezien dat we het er nog lang over zullen hebben. Kort maar krachtig en het paste daarom in onze agenda. Top trip, top gids!

Eindelijk

Al jaren wilden we naar New York en nu is het er eindelijk van gekomen.

Geen moment spijt gehad en we kunnen nog jaren vooruit met onze ervaringen. Bruno en Janny bedankt voor jullie enthousiaste begeleiding!

Dank!

Mijn vrouw en ik maken al jaren reizen waarbij we gebruik maken van een gids ter plaatse.
We hebben nog nooit zo'n enthousiaste en betrokken gids meegemaakt als bij deze trip naar New York.

Gezinsuitje!

Wauw, wat een stad! Ons 25 jarig huwelijksjubileum in New York kunnen beleven, samen met onze kinderen.

Een wereldreis waar we het nog lang over zullen hebben. 

Goed geregeld van begin tot eind!

Wat een top reis...

Onze groep bestond uit 15 personen. Al vanaf dag 1 klikte het onderling goed. De sfeer was uitstekend en iedereen was enthousiast over de vele verhalen van Bruno.

Iets meer koffiestops!

Suizend terug!

We zullen nog lang terugkijken op deze reis. Zoveel gezien en zoveel gehoord. Het aantal indrukken is haast niet te bevatten.

2018-11-28 01.15_edited.jpg

Feel New York!

Voel jezelf New Yorker in 5 dagen

bottom of page