top of page

Voor Wie?

Iedereen die net zo enthousiast als wij over New York wil worden.

Wie kent New York niet? Films, series, nieuwssites, reclames enzovoort. New York City is overal te zien en wij willen jou de stad ook laten voelen.

We maken het plaatje compleet door met een goed gevuld programma je New Yorker te laten worden in 5 dagen/4 nachten. Ook al ben je geen stadsmens, New York is een reiscategorie op zich die voor iedereen boeiend en interessant is.
 

We laten je enorm veel highlights zien en maken je ook wegwijs in de stad zelf, hoe loopt zo'n metropool nu eigenlijk? Anekdotes genoeg met bijna 60 bezoeken in onze kontzak. Na met ons mee geweest te zijn ga je een volgende keer (en die komt er zeker) goed voorbereid op stap.

Naast het programma is er elke dag na de tour ruim voldoende vrije "eigen" tijd om te shoppen, te eten, een Broadwayshow of sportwedstrijd te bezoeken. In New York is altijd iets te doen! Uiteraard helpen we je waar nodig met tickets, navigatie etc.

Groepsgrootte: we zijn met 1 persoon privé op stap geweest maar ook met een groep van 40 ondernemers, een gezin van 6 of een vriendengroep van 15. Samengestelde gezelschappen via Facebook zijn meestal tussen 12 en 16 personen.

MAATWERK:


Buiten onze standaard ingeplande reizen is maatwerk natuurlijk mogelijk. Een eigen groep zoals een familie, personeelsvereniging etc, het kan allemaal. We kunnen specifieke doelen inpassen in onze routes zodat we jouw wensen volledig tot hun recht laten komen.
Ook de periode is bespreekbaar.

GROEPSREIS?


Het woord groepsreis heeft niet voor iedereen dezelfde betekenis.

Soms wordt er wel eens een beetje "suf" label op geplakt.

Wat wij doen is een groep mensen met dezelfde interesse mee op stap nemen in New York City. Zo verlies je geen tijd en zie je onnoemelijk veel meer dan wanneer je op eigen gelegenheid zou gaan. Omdat we elke dag rond 1700 uur weer terugkomen bij het hotel heeft iedereen volop de mogelijkheid zelf op avontuur te gaan.

2018-11-28 01.15_edited.jpg

Feel New York!

Voel jezelf New Yorker in 5 dagen

bottom of page